Echipa noastră oferă nu doar servicii contabile, ci și consultanță fiscală gratuită privind o gamă extinsă de activități din diverse industrii. Venim în sprijinul tău cu servicii de consultanță fiscală complexe pentru a-ți asigura un parcurs financiar sănătos pentru afacerea ta.

- stabilirea taxelor fiscale în funcție de tipul afacerii;

- întocmire decont de TVA și depunerea acestuia;

- întocmire declarație informativă privind livrările și achizițiile efectuate pe teritoriul national și depunerea acesteia ;

- calculul impozitului pe profit/impozitului pe venit, întocmirea declarației și depunerea acesteia;

- întocmire declarații fiscale diverse, în funcție de specificul activităților desfășurate de către societate (ex. D301, D390, D205 etc);

- asistență în timpul controalelor;

- operatiunui de leasing, linii de credit precum și credite pe termen lung;

- operațiuni de reorganizare;

- operațiuni de finanțare externă;

- îndrumare privind stabilirea și elaborarea manualului de politici contabile;

- îndrumare privind aplicarea principiilor contabile, fiscale precum și impactul acestora asupra afacerii;

- analiză financiar-contabilă.

Oferim servicii de consultanță fiscală pentru orice etapă din viața afacerii tale pentru a te susține în îndeplinirea viselor tale de succes. Te ajutăm iți calculezi corect taxele și impozitele pentru firma ta. Prin consultanta fiscala vei putea iți optimizezi costurile și iți maximizezi veniturile.

Prin consultanta fiscala vei putea iți modelezi afacerea astfel încât iți poți atinge veniturile pe care ți le dorești. Echipa noastră de consultanta fiscala iți este alături și pentru operațiuni complexe precum întocmirea dosarului prețurilor de transfer, impozitarea internațională, impozitele indirecte, stimulente guvernamentale și precum și alte servicii complexe de care firma ta are nevoie pentru a-ți asigura stabilitatea și conformitatea cu reglementările fiscale în vigoare. Consultanța fiscală pentru afaceri corelată cu asistența în îndeplinirea obligațiilor fiscale declarative gestionate la nivelul firmei tale, te va ajuta iți simplifici gestionarea obligațiilor fiscale.

Considerăm că este corect să primești un prim răspuns gratuit de consultanță fiscală. De acest prim răspuns de consultanță fiscală gratuită vor beneficia clienții noștri actuali și cei care doresc să ne devină clienți.

servicii-contabilitate-pret-2