Inspirație-Inovație-Creativitate

În cadrul companiei Contabilitate Creativă veți descoperi partenerul  ideal în vederea dezvoltării afacerilor voastre de succes.

Suntem o echipă de profesioniști care și-au unit experiența și cunoștințele în vederea oferiri unei game complexe de servicii de calitate.

 

Echipa Contabilitate Creativă va ajuta în parcursul vostru profesional, veți stabili obiectivele urmând împreună cu echipa noastră setam pașii de urmat în vederea atingerii acestora.

 

Echipă tânără

Ne dorim ajutam în transformarea afacerilor voastre, în afaceri bine pregătite din punct de vedere financiar-contabil. Echipa Contabilitate creative va ajuta preluați controlul afacerii voastre prin identificarea unor profile de angajați care se potrivească necesitaților voastre, de asemnea va fi lângă voi pentru a oferi cea mai bună consiliere juridică.

Performanță

Echipa noastră conștientizează necesitățile existente pe piața românească în domenii precum contabilitate, fiscalitate, resurse umane, juridic, iar scopul nostrum este venim în sprijinul tuturor antreprenorilor care vor -și dezvolte un business sănătos.

Te ajutăm noi!

Telefon: 0742 679 701 sau 0722 449 931

Munca de acasă însemna că putem varia gustarea și pauza de cafea, sau să ne schimbăm birourile sau…

  Fii la curent