Cum te putem ajuta

 

Lucrezi în industria transporturi și ai nevoie de un partener de încredere pentru afacerea ta?

Echipa noastră de specialiști este soluția ta!

Suntem alături de tine încă de la debutul afacerii tale din industria transporturi și te putem ajuta cu servicii specializate precum înființarea unei societăți din industria transporturi și lansarea ei pe piață.

Echipa de specialiști din departamentul de recrutare te va ajuta iți găsești cei mai potriviți colaboratori pentru desfășurarea activității din industria transporturi.

Toate activitățile desfășurate de către societatea ta care activează în industria transporturi va fi transpusă în contabilitatea primară și ulterior în contabilitatea financiară de către echipa noastră de specialiști din departamanetul de contabilitate.

Venim în sprijinul tău cu soluții finanaciare complete pentru afacerea ta cu ajutorul specialiștilor din departamentul de consultanță financiară care iți vor fi alături cu soluții personalizate potrivite industriei transporturi în care activează afacerea ta.

Vrei iți dezvolți afacerea din industria transporturi și ai nevoie de suport pentru exporturi sau importuri de bunuri?

Noi suntem echipa care iți putem oferi servicii complete de consultanță export-import de bunuri.

Prevederile legale din industria transporturi iți dau bătăi de cap?

De acum nu trebuie iți mai faci griji, echipa noastră de specialist din cadrul departamentului juridic sunt întotdeauna la dispoziția ta pentru a-ți oferi soluții legale potrivite pentru afacerea ta din industria transporturi astfel încât afacerea ta fie în siguranță și în conformitate cu prevederile legale din România.

Citește noutăți fiscale

Acest articol vine in sprijinul tuturor antreprenorilor care au o microintreprindere si doresc sa isi...
Ce avem de platit catre stat in cazul unei microintreprinderi? Microintreprinderile sunt unele dintre cele...
In general obligatiile fiscale sunt subiecte sensibile pentru orice antreprenor de aceea impozitele datorate statului...