Acum ai consultanță juridică la cele mai avantajoase onorarii. Suntem pratenerul ideal inconsultanță juridică pentru reprezentarea în orice probleme complexe care fac parte din mediul de afaceri sau din mediul privat.

Specialiștii noștri în consultanță juridică iți vor călăuzi drumul tău către succes.

 Servicii consultanță juridică:

- înființări firme;

- consultanță în drept penal;

- consultanță în litigii și arbitraj;

- consultanță în insolvență;

- consultanță în drept comercial;

- consultanță în recuperarea de creanță;

- acțiuni în justiție pe diverse spețe conform cu noile reglementări în vigoare;

- revendicări imobiliare și mobiliare;

- succesiuni;

- răspundere civilă delictuală;

- contravenții;

- masuri asigurătorii;

- redactare/modificare/încetarea contractelor civile de vânzare-cumpărare, împrumut, depozit, donație, întreținere, închiriere, comodat;

- consultanță în procese de familie (comunicare, divorț, partaj);

Echipa noastră

Echipa noastră de avocați și de specialiști în servicii juridice pune mai presus de toate interesul clientului.

Astfel venim în sprijinul tău cu soluții complete pentru toate situațiile tale, cu informații complete și actualizate conform noilor reglementări juridice.

Un avocat bun este acela care știe asculte cu interes problema clientului. De aceea echipa noastră de avocați vin în ajutorul tău prin aplicarea cunoștințelor și expertizelor sale avansate de consultantă juridică.

Toate acestea pentru a asigura servicii de consultanță juridică competente și corecte atât pentru persoane fizice cât și juridice.

În secțiunea prețuri din site-ul nostru veți găsi lista de onorarii pentru servicii de consultanță juridică. Prețul este calculat în funcție de numărul de ore de consultanță de care veți beneficia. În cazul persoanelor juridice, costul orar al serviciilor de consultanță juridică poate varia în funcție de complexitatea speței tratate. Venim în sprijinul antreprenorilor cu soluții favorabile, ce țin cont deopotrivă de cadrul legal dar și de mediul de afaceri. Beneficiați de consultanță juridică pentru încheierea, redactarea sau revizuirea contractelor civile și comerciale, Servicii de înființare societăți cormerciale. De asemenea oferim consultanță pentru dizolvare, lichidare, fuziune, prelungire valabilitate, efectuare mențiuni și altele.

servicii-contabilitate-pret-2